Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Notting Hill-i cukrászda (2020)
Eredeti cím: Love Sarah
Műfaj: brit romantikus vígjáték dráma
Rendező: Eliza Schroeder
Forgatókönyvírók: Jake Brunger, Mahalia Rimmer, Eliza Schroeder
Producerek: Rajita Shah
Szereplők: Shelley Conn, Celia Imrie, Bill Paterson, Rupert Penry-Jones
Bemutató: 2020. Október 1.

Hogyan lehet egy olyan süteményezőt létrehozni, ahonnan mindenki kicsit boldogabban jön ki? A Notting Hill-i cukrászda három nő története, akiket egy dolog kapcsol össze: végtelen szeretetük a zseniális cukrász, Sarah iránt, aki tragikusan fiatalon életét veszti egy balesetben. Lánya, Clarissa táncosnak készül, de nehezen találja meg az egyensúlyt a felnőttek életében. Isabella, Sarah legjobb barátnője úgy érzi, egyedül képtelen beteljesíteni barátnőjével közös terveit. Mimi, az édesanyja pedig a maga módján, csendesen gyászol. A három különböző korú nő sok súrlódás és nézeteltérés közepette nyitja meg közös cukrászdáját London leghangulatosabb környékén, a Portobello Roadon, de hamar rájönnek, hogy az egymásra figyelés, a kreativitás és a szeretet erejével sokkal többre képesek, mint gondolták. A különleges, ínycsiklandó sütemények illata mellett hamarosan a szerelem is belengi a cukrászdát...

Van Gogh az örökkévalóság kapujában (2018)
Eredeti cím: At Eternity's Gate
Műfaj: ír-svájci-brit-francia-amerikai életrajzi dráma
Rendező: Julian Schnabel
Forgatókönyvírók: Julian Schnabel, Louise Kugelberg, Jean-Claude Carrière
Producerek: Jon Kilik
Szereplők: Willem Dafoe, Rupert Friend, Oscar Isaac, Mads Mikkelsen
Bemutató: 2020. Október 1.

Vincent van Gogh életének fontos éveit töltötte a franciaországi Arles és Auvers-sur-Oise városokban, amelyek színei, miliője festészetére is nagy hatással volt. A filmből megismerhetjük a festő életének mindennapjait, állandó küzdelmét démonaival és a zsenialitást, amely máig visszaköszön a halhatatlan festményeken.

Wonder Woman 1984 (2020)
Eredeti cím: Wonder Woman 1984
Műfaj: amerikai-dél-koreai-spanyol akció-kaland-fantasy
Rendező: Patty Jenkins
Forgatókönyvírók: Patty Jenkins, Geoff Johns, William Moulton Marston, Dave Callaham
Producerek: Gal Gadot, Patty Jenkins, Stephen Jones, Charles Roven, Deborah Snyder, Zack Snyder
Szereplők: Lynda Carter, Gal Gadot, Connie Nielsen, Pedro Pascal, Chris Pine, Kristen Wiig, Robin Wright
Bemutató: 2020. Október 1.

Az elsöprő sikerű Wonder Woman után a folytatásban az első film stábja segítségével ismét egy csodálatos, erős női figura száll harcba – a közelmúlt Európájában és Amerikájában.

Hidegháború. Az 1970-80-as évekbeli Európában, a közelinek látszó atomháború árnyékában igazán szükség volt hősökre. A csodálatos Wonder Woman (Gal Gadot) sem maradhat tétlen: kémnek szegődik, és azt a feladatot kapja, hogy levadássza a Szovjetunió legkegyetlenebb, legveszélyesebb ügynökét. Még nem is sejti, hogy a másik oldal is toborzott néhány szuperhőst: és nem az evilági rosszal kell megküzdenie, hanem szuperképességeit szuperképességek ellen kell bevetnie.