Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


THE PROTÉGÉ - 2021

Eredeti cím: The Protégé
Műfaj: akció, bűnügyi, thriller
Rendező: Martin Campbell
Szereplők: Samuel L. Jackson, Michael Keaton, Robert Patrick, Maggie Q,  Mădălina Anea
Bemutató: 2021. December 2.

Egy készülő amerikai akcióthriller, amelyet Martin Campbell rendezett és Richard Wenk írt. Főszereplők: Michael Keaton, Maggie Q és Samuel L. Jackson. A tervek szerint a Lionsgate kiadja 2021. augusztus 20-án.

Anna és Rembrandt a legjobbak a szakmájukban. A két profi bérgyilkos múltja rendkívül titokzatos, és mindkettőjüknek köze van a Vietnamban történtekhez. Egész életükben rivalizáltak egymással, amikor azonban Anna mentorát, Moodyt váratlanul meggyilkolják, a két ellenféből szövetséges lesz.

RESIDENT EVIL: WELCOME TO RACCON CITY - 2021

Eredeti cím: Resident Evil: Welcome to Raccoon City
Műfaj: akció, horror, misztikus, sci-fi
Rendező: Johannes Roberts
Szereplők: Tom Hopper, Hannah John-Kamen, Neal McDonough, Kaya Scodelario, Robbie Amell
Bemutató: 2021. December 2.

Johannes Roberts a kultikus Resident Evil videojáték eredeti történetét vette alapul a Welcome to Raccoon City elkészítéséhez, amelynek főbb szerepeiben Kaya Scodelario, Tom Hopper, Hannah John-Kamen, Robbie Amell, Neal McDonough, Donal Logue, Avan Jogia és Chad Rook láthatóak.

Az egykor fényesen tündöklő Racoon city ma valóságos szellemvárossá vált. Az Umbrella ugyan elhagyta ezt a helyet, ám sötét titkok maradtak után a felszín alatt. Mitán a elszabadulnak a pokoli teremtmények a városka lakóinak nincs hova menekülniük végzetük elől. Minden örökre megváltozik, a maroknyi túlélőnek pedig össze kell fognia, ha továbbra is életben akarnak maradni.