Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Free Guy (2020)
Free Guy Eredeti cím Free Guy
Műfaj amerikai akció-kaland-vígjáték sci-fi
Rendező Shawn Levy
Szereplők Joe Keery, Lil Rel Howery, Utkarsh Ambudkar, Britne Oldford, Jodie Comer, Ryan Reynolds, Channing Tatum, Taika Waititi
Játékidő  
Bemutató 2020. Július 2.

A Twentieth Century Fox nagyszabású kaland-vígjátékában egy banki alkalmazott rádöbben, hogy valójában háttérszereplő egy nyílt világú videojátékban. Úgy dönt, kezébe veszi az irányítást és ő maga lesz saját története főhőse – ő lesz az a fickó, aki e korlátokat nem ismerő terepen kiigazodva megmenti a világot, de a maga módján... amíg még nem késő.

Minyonok: Gru színre lép (2020)
Minyonok: Gru színre lép Eredeti cím Minions: The Rise of Gru
Műfaj amerikai animációs családi kaland-horror-vígjáték
Rendező Kyle Balda, Brad Ableson
Szereplők James Murray, Pierre Coffin, Steve Carell
Játékidő  
Bemutató 2020. Július 2.

A borzas hajú, trapézgatyás Gru kertvárosi kamasz a 70-es években. Az Álnok Hatos nevű szupergonosz szupercsoport rajongójaként tervet kovácsol, hogy elég gonosz legyen ahhoz, hogy beállhasson közéjük. Szerencsére segítsége is akad az állandóan galibát okozó hűséges minyonok személyében. Amikor az Álnok Hatos elkergeti a főnöküket, a legendás harcost, Willám Kezet, Gru jelentkezik tagnak. A dolog nem megy jól, és még rosszabbra fordul, amikor Gru túljár az eszükön, és hirtelen azon kapja magát, hogy ő lett a csúcsgonoszok halálos ellensége. Menekülés közben Gru váratlan forrásból kér segítséget: magától Willám Kéztől, és rájön, hogy olykor még a rosszfiúknak is elkél egy kis baráti segítség...

Szellemirtók - Az örökség (2020)
Szellemirtók - Az örökség – Plakát Eredeti cím Ghostbusters: Afterlife
Műfaj amerikai akció-horror-vígjáték dráma fantasy sci-fi
Rendező Jason Reitman
Szereplők Carrie Coon, Annie Potts, Sigourney Weaver, Dan Aykroyd, Mckenna Grace, Bill Murray, Paul Rudd
Játékidő  
Bemutató 2020. Július 9.

Eltűnhetnek a szellemek? Azóta, hogy négy elszánt lúzer felvette a harcot a New Yorkot elözönlő túlvilági lényekkel, és visszakényszerítette őket oda, ahonnan előbújtak, senki nem találkozott kis zöld vagy nagy lila, a falon is áthatoló, gyilkos humorú szörnyekkel. De a nyugalom csak átmeneti. És a világnak megint szüksége van rá, hogy néhány rettenthetetlen harcos a kezébe vegye a plazmafegyvert. Csak sajnos, nincs jelentkező…Kivéve az egyik egykori szellemirtó feltűnően kiskorú unokáját, aki megtalálja a nagyapja pincéjében az eredeti felszerelés poros-pókhálós maradékát. És amikor már minden sarokban szellemek kísértenek, beindítja a régi járgányt, és elindul, hogy rendre utasítsa a hívatlanul érkezett túlvilági lényeket.

Tenet (2020)
Tenet – Plakát Eredeti cím Tenet
Műfaj kanadai-amerikai-brit akció-dráma thriller
Rendező Christopher Nolan
Szereplők Kenneth Branagh, Elizabeth Debicki, Robert Pattinson, Aaron Taylor-Johnson, John David Washington
Játékidő  
Bemutató 2020. Július 16.

A legsikeresebb Batman-trilógia és az Eredet rendezője, Christopher Nolan ismét különlegesen egyedi, izgalmas és meghökkentő fordulatokban gazdag thrillert rendezett, amelyen egy angol kémnek kellene megmentenie a Földet a rá leselkedő és pusztulással fenyegető katasztrófától. Ám a szuperügynöknek nemcsak az idegen hatalmak embereivel, hanem a legnagyobb ellenséggel, az Idővel is meg kell küzdenie.

Top Gun: Maverick (2020)
Top Gun: Maverick Eredeti cím Top Gun: Maverick
Műfaj amerikai-hong kongi akció-dráma
Rendező Joseph Kosinski
Szereplők Val Kilmer, Glen Powell, Miles Teller, Ed Harris, Monica Barbaro, Jennifer Connelly, Tom Cruise, Jon Hamm
Játékidő  
Bemutató 2020. Július 16.

Miután több mint harminc évet szolgált a flotta egyik legjobb pilótájaként, Pete „Maverick” Mitchell (Tom Cruise) most a neki leginkább megfelelő helyen van: vakmerő tesztpilótaként egyre feljebb teszi a lécet, és ügyesen kitér az előléptetés elől, amely földi szolgálatra kötelezné. Amikor egy osztagnyi Top Gun növendéket olyan különleges küldetésre kell kiképeznie, amilyet élő pilóta még nem látott, Mavericket összehozza a sors a Rooster hívójelű Bradley Bradshaw hadnaggyal (Miles Teller, Whiplash), aki nem más, mint Maverick néhai barátjának, Nick Bradshawnak, azaz Goose-nak a fia... A bizonytalan jövővel szemezve és a múlt árnyaitól kísérve Maverick kénytelen megküzdeni legbelsőbb félelmeivel, és ez a küzdelem egy olyan küldetésben csúcsosodik ki, amely során a legnagyobb áldozatot kell meghoznia azoknak, akiket végül kiválasztanak a repülésre.

Dzsungeltúra (2020)
Dzsungeltúra Eredeti cím Jungle Cruise
Műfaj amerikai családi kaland-fantasy
Rendező Jaume Collet-Serra
Szereplők Dwayne Johnson, Edgar Ramirez, Paul Giamatti, Veronica Falcón, Andy Nyman, Emily Blunt, Jesse Plemons, Jack Whitehall
Játékidő  
Bemutató 2020. Július 23.

A Disney vidámparkok ikonikus vízbe csobbanó csónak attrakcióján alapú fantasztikus film.

Morbius (2020)
Morbius – Plakát Eredeti cím Morbius
Műfaj amerikai akció-kaland-horror-dráma sci-fi thriller
Rendező Daniel Espinosa
Szereplők Adria Arjona, Jared Harris, Jared Leto, J.K. Simmons
Játékidő  
Bemutató 2020. Július 30.

Michael Morbius halálos beteg. A ritka, de végzetes kórban szenvedő tudósnak (Jared Leto) talán azelőtt jár le az ideje, hogy rátalálhatna betegsége gyógymódjára – amely nemcsak az ő, hanem sok ezer sorstársa életét menthetné meg.Ezért nem akar meghalni. De az életet sem választja: amikor egy különleges, ősi technika nyomára jut, nem hátrál meg, felkutatja, és az örök életet választja.És minden panasza elmúlik. Erős lesz, gyors, éles hallású, eszes... és vérre szomjazik.