Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


BARB AND STAR GO TO VISTA DEL MAR - Barb and Star Go to Vista Del Mar - 2021
Műfaj vígjáték
Rendező Josh Greenbaum
Szereplők Jamie Dornan, Wendi McLendon-Covey, Damon Wayans Jr., Kristen Wiig, Michael Hitchcock
Játékidő 93 perc
Bemutató 2021. Július 1.

Barb és Star legjobb barátok és most életükben először elhagyják csendes kis középnyugati városukat, hogy a floridai Vista Del Marban nyaraljanak, de rövidesen kaland, szerelem és a város teljes lakosságát fenyegető gonosz összeesküvés közepében találják magukat.

MINYONOK: GRU SZÍNRE LÉP - Minions: The Rise of Gru - 2021
Műfaj animációs, kaland, vígjáték, családi, horror
Rendező Brad Ableson, Kyle Balda, Jonathan del Val
Szereplők Steve Carell, Julie Andrews, Alan Arkin, Pierre Coffin, Lucy Lawless, Jean-Claude Van Damme, Michelle Yeoh
Játékidő 90 perc
Bemutató 2021. Július 1.

Idén nyáron jön a világ legsikeresebb animációs sorozatának legújabb része, a Minyonok: Gru színre lép, melyből kiderül, hogyan vált valóra egy 12 éves fiú álma, hogy ő legyen a világ legnagyobb szupergonosza.

A borzas hajú, trapézgatyás Gru kertvárosi kamasz a 70-es években. Az Álnok Hatos nevű szupergonosz szupercsoport rajongójaként tervet kovácsol, hogy elég gonosz legyen ahhoz, hogy beállhasson közéjük. Szerencsére segítsége is akad az állandóan galibát okozó hűséges minyonok személyében. Amikor az Álnok Hatos elkergeti a főnöküket, a legendás harcost, Willám Kezet, Gru jelentkezik tagnak. A dolog nem megy jól, és még rosszabbra fordul, amikor Gru túljár az eszükön, és hirtelen azon kapja magát, hogy ő lett a csúcsgonoszok halálos ellensége. Menekülés közben Gru váratlan forrásból kér segítséget: magától Willám Kéztől, és rájön, hogy olykor még a rosszfiúknak is elkél egy kis baráti segítség...