Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


VIVO - Vivo - 2021 - animációs, kaland, vígjáték, családi, musical

Rendező: Kirk DeMicco, Will Finn, Brandon Jeffords
Szereplők: Paloma Morales
Bemutató: 2021. Június 3.

Egy kalandvágyó kapucnis zenerajongó majom hosszú útra indul Havannából, Kubából a floridai Miami-ba, hogy megvalósítsa az álmait, és beteljesítse sorsát.

Érdekességek

× A Vivo a Sony Animation 24. egészestés animációs filmje.
× Ez a Sony Pictures Animation első musicalje.
× A film fejlesztése eredetileg a DreamWorks berkein belül kezdődött meg 2010-ben, de miután a stúdió elvetette a projektet, a Sony Pictures Animation vette át a fejlesztést 2016-ban.
× 2016. december 14-én jelentették be, hogy a népszerű színész, Lin-Manuel Miranda (aki forgatókönyvíróként is kivette a részét a munkálatokból) 11 új dalt készít a filmhez.
× A film premierjét eredetileg 2020. december 18-ra tűzték ki, azonban a koronavírus-járvány miatt a bemutatót végül 2021. nyarára halasztották.

THE TOMORROW WAR - The Tomorrow War - 2021

Műfaj: akció, sci-fi
Rendező:  Chris McKay
Szereplők: Chris Pratt, Betty Gilpin, J.K. Simmons, Yvonne Strahovski, Seychelle Gabriel
Bemutató: Elhalasztva...

A futurisztikus háború kimenetele azon áll vagy bukik, hogy egy férfi képes-e szembenézni múltjának kísérteteivel. Az emberiség vesztésre áll az idegenekkel vívott harcban, azonban a tudósok kifejlesztenek egy forradalmi módszert, melynek segítségével csatába hívhatják a katonákat a múltból. Amennyiben a módszer kudarcot vall, az az emberiség végét fogja jelenteni.
Chris McKay élőszereplős rendezői debütálása sztárparádéval fűszerezett lehengerlő tempójú akció sci-fit ígér. A főbb szerepeket olyan A-listás világsztárok alakítják, mint Chris Pratt, Yvonne Strahovski, Betty Gilpin, Keith Powers, Mike Mitchell, Sam Richardson, ésJ. K. Simmons.
A főszereplő, Chris Pratt produceri felügyelete mellett a Paramount Pictures égisze alatt készült film a UIP-Duna Film forgalmazásában érkezik a hazai mozikba.

Érdekességek

× A film munkacíme Ghostdraft volt.
× Chris Pratt a főszerep mellett executive producerként is kivette a részét a munkálatokból.
× Ez az Emmy-díjas Chris McKay rendező első élőszereplős mozifilmje. A direktor eddigi pályafutása során többnyire animációs filmeket rendezett.
× 2019 februárjában jelentették be, hogy Chris Pratt tárgyalásokat folytat a film főszerepe kapcsán. Nem sokkal később érkezett a hivatalos bejelentés, hogy a sztár leszerződött a produkcióhoz.
× A film forgatása 2019. szeptember 1-én kezdődött meg Atlantában és Izlandon. A munkálatok 2020. január 12-én értek véget.
× A film premierjét eredetileg 2020. december 25-re tűzte ki a Paramount Pictures, azonban a koronavírus-járvány miatt a bemutatót végül 2021 júliusára halasztották.