Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Démonok között 3 - Az ördög kényszerített
The Conjuring: The Devil Made Me Do It - 2021 - 90 perc - horror, misztikus, thriller

  • Rendező: Michael Chaves
  • Szereplők: Patrick Wilson, Vera Farmiga, Charlene Amoia, Megan Ashley Brown, Julian Hilliard, Mitchell Hoog, Sterling Jerins, Ruairi O'Connor
  • Bemutató: 2021. Június 3.

Michael Chaves rendezőt (A gyászoló asszony átka) a Démonok között franchise atyja, James Wan maga választotta ki a feladatra, hogy elkészítse a világszerte hatalmas sikernek örvendő horror széria harmadik felvonását, melyben a Warren házaspár szerepében visszatér Vera Farmiga és Patrick Wilson. Az év legjobban várt horrorszenzációja, a Démonok között 3 - Az ördög kényszerített, mely az 1,8 milliárd dolláros franchise hetedik egészestés mozifilmjeként az alkotók ígéretei szerint új szintre emeli a borzongást.

Egy hátborzongató történet egy nem e világi gonoszról, mely még a sokat látott és tapasztalt, paranormális ügyek felderítésével foglalkozó házaspárt, Ed és Lorraine Warrent is valósággal sokkolta. A páros egyik legmegrázóbb és legnagyobb szenzációt keltő esete egy fiatal fiú lelkéért való küzdelemmel veszi kezdetét, de csakhamar olyan irányt vesz, mely túlmutat mindenen, amit valaha megtapasztaltak. Az Egyesült Államok történetének első esete, melyben egy gyilkosság gyanúsítottja démoni megszállottságra hivatkozva védekezett a bíróság előtt.

Samaritan
Samaritan - 2021 - 90 perc - akció, dráma, fantasy, sci-fi

  • Rendező: Julius Avery
  • Szereplők: Sylvester Stallone, Moises Arias, Pilou Asbæk, Natacha Karam, Dascha Polanco, Martin Starr, Javon Walton
  • Bemutató: 2021. Június 3.

Sylvester Stallone pályafutásának első szuperhősfilmje 2021. nyarán a Forum Hungary forgalmazásában a magyarországi mozikban!

Húsz évvel ezelőtt egy rejtélyes erejű szuperhősnek nyoma veszett. Egy fiatal srác felkerekedik, hogy kiderítse, vajon életben van-e még...

Vivo
Vivo - 2021 - 90 perc - animációs, kaland, vígjáték, családi, musical

  • Rendező: Kirk DeMicco, Will Finn, Brandon Jeffords
  • Szereplők: Paloma Morales
  • Bemutató: 2021. Június 3.

Egy kalandvágyó kapucnis zenerajongó majom hosszú útra indul Havannából, Kubából a floridai Miami-ba, hogy megvalósítsa az álmait, és beteljesítse sorsát.