Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2022. FEBRUÁR 28. - MÁRCIUS 6.

BATMAN
Eredeti cím:
The Batman
Műfaj: akció, bűnügyi, dráma
Rendező: Matt Reeves
Szereplők: Robert Pattinson, Colin Farrell, Barry Keoghan, Peter Sarsgaard
Játékidő: 150 perc
Bemutató: 2022. Március 3.

Batman (Robert Pattinson) már két éve rója Gotham City utcáit, és üldözi a város gonosztevőit – így hát egyre mélyebbre merül a sikátorok sötétségébe. Már alig néhány emberben bízhat: mindenfelől korrupt hivatalnokok és romlott nagymenők veszik körül. csupán Alfred Pennyworthszel (Andy Serkis) és Jame Gordon hadnaggyal (Jeffrey Wright) oszthatja meg a titkait. Egyedül maradt: rajta kívül nincs más, aki bosszút állhatna a város lakóinak sérelmeiért. Egy gyilkos épp Gotham elitjét veszi célba, és a szadista machinációi után hátrahagyott titokzatos nyomok a világ legnagyobb detektívjét a város alvilágába vezetik. Ott találkozik Selina Kyle-lal, vagyis Macskanővel (Zoë Kravitz), Oswald Cobblepottal, a Pingvinnel (Colin Farrell), Carmine Falcone-nal (John Turturro) és Edward Nashtonnal, Rébusszal (Paul Dano). A bizonyítékok azonban a saját otthona felé vezetik, és minél jobban szűkül a gyanúsítottak köre, annál félelmetesebbé válik. Batmannek új szövetségeket kell kötnie, le kell lepleznie az igazi bűnöst, és meg kell szabadítania Gothamet a hatalmaskodás és a korrupció pestisétől.

MINECRAFT THE FIRST MOVIE
Eredeti cím: 
Minecraft
Műfaj: akció, kaland, családi, fantasy, történelmi
Rendező: Peter Sollett
Szereplők: Frankie Louis
Játékidő:
Bemutató: 2022. Március 3.

2012-ben Mojang ajánlatokat kapott hollywoodi producerektől, akik Minecrafthoz kapcsolódó tévéműsorokat akartak készíteni ; Mojang azonban kijelentette, hogy csak akkor vesznek részt ilyen projektekben, ha "jön a megfelelő ötlet". 2014 februárjában Persson felfedte, hogy Mojang tárgyalásokat folytatott a Warner Bros. Pictures- szel egy Minecraft- filmről, és abban az októberben már "a fejlesztés korai napjaiban volt". A filmet 2019. május 24-én mutatták be, Shawn Levy rendezte, a forgatókönyvíró pedig Jason Fuchs voltLevy később kiesett, helyére Rob McElhenney érkezett. 2018 augusztusában McElhenney otthagyta a filmet, Fuchst pedig Aaron és Adam Nee váltotta fel , aminek következtében a bemutató dátuma elcsúszott. McElhenney szerint a játék nyitott világa miatt vonzotta a film, amely ötlettel a Warner Bros. kezdetben egyetértett, és előzetesen 150 millió USD költségvetést biztosított számára. 2016-ban megkezdődött a film korai gyártása, többek között Steve Carell leszerződtetése is. Abban az időben a Warner Bros. Pictures vezérigazgatója, Greg Silverman lemondott, helyére Toby Emmerich került.akinek más elképzelése volt a stúdióról. McElhenney Minecraft- filmje "lassan meghalt a szőlőben", és végül elhagyta a filmet.

2019 januárjában bejelentették, hogy Peter Sollett írja és rendezi a filmet, amely teljesen más történetet tartalmaz, mint McElhenney verziója. A filmet a tervek szerint 2022. március 4-én mutatták volna be a mozikban, azonban a folyamatban lévő COVID-19 világjárvány miatt a Warner Bros. eltávolította a filmet a bemutató ütemtervéből, és új bemutató dátum még nem lett.

Egy tinédzser lány és egy csapat kalandor felkerekedik, hogy megmentsék csodás, kockás világukat, mielőtt a gonosz Ender Dragon elpusztítana mindent.

MOONBOUND
Eredeti cím: Peterchens Mondfahrt/Moonbound
Műfaj: animációs, családi
Rendező: Ali Samadi Ahadi
Szereplők: Stephan Benson, David Daria, Lilian Gartner, Elisabeth Kanettis
Játékidő: 85 perc
Bemutató: 2022. Március 3.

Amikor Peter varázslatos útra indul, hogy megmentse kishúgát, Anne -t, titokzatos területre kell utaznia: a Holdra! Anne -t elrabolta a gonosz Holdember, amikor megpróbált segíteni Zoomzeman bogár úrnak feleségének keresésében. Fantasztikus kalandján Peter leszáll a Csillagrétre, ahol találkozik az álmos Mr. Sandmannel. Tudja, csak a Night Fairy vacsoráján a kastélyban a felhőkben megtudhatják, hol van Anne - de nincs elég hely mindenkinek. Így csatlakoznak a vadon élő fajhoz a Tejút mentén, a természet öt szelleme ellen: Storm Giant, Lightning Witch, Henry Hail, Rainy Robin és Mother Frost ...

SZERELMES NEHÉZFIÚK
Eredeti cím: Cette musique ne joue pour personne / Love Song for Tough Guys
Műfaj: dráma
Rendező: Samuel Benchetrit
Szereplők: Ramzy Bedia, François Damiens, Vanessa Paradis, Jules Benchetrit
Játékidő: 107 perc
Bemutató: 2022. Március 3.

A szerelem a legváratlanabb helyeket bukkan fel. Szupermarketben, kisvárosi táncstúdióban, egy ízléstelen kanapén, vagy éppen a színpadon. Az észak-franciaországi kikötővárosban élő maffiavezér beleszeret egy pénztárosnőbe. Versírásra adja fejét, hogy így vallhassa meg érzelmeit választottjának, de az alexandrinusok jobban kifognak rajta, mint az éjszaka érkező drogszállítmányok szétosztása. Egyik verőlegénye fejszével indul gyilkolni, de egy csábos amatőr színésznő felborítja a terveit: a férfi lángra lobban az elbűvölő nő iránt, ezért szokásos programjai helyett inkább Sartre szerepét kezdi próbálni a készülő független színdarabban. Egy tinédzser lánynak senki sem akar eljönni a születésnapi bulijába, de egy nap hirtelen megjelenik az ajtóban a titkos szerelme. Minden szereplőt a szerelem vágya mozgat ebben az abszurd humorú, kacagtató komédiában, amely óda a költészethez, a színházhoz és a művészethez.

2022. MÁRCIUS 7-13.

A JÓ FŐNÖK
Eredeti cím: 
El buen patrón / The Good Boss
faj: kaland, vígjáték
Rendező: Fernando León de Aranoa
Szereplők: Almudena Amor, Javier Bardem, Manolo Solo, Sonia Almarcha
Játékidő: 120 perc
Bemutató: 2022. Március 10.

Blancos Básculas gyárban és környékén játszódik, ahol mindennek mindig egyensúlyban kell lennie. Végül is mindenféle formájú és méretű mérleget gyártanak. Ott a látszólag jóindulatú főnök, Bardem's Blanco felkészíti a dolgozóit egy közelgő ellenőrzésre, amelyet egy helyi vállalkozásokat felkereső csoport választ ki egy rangos díjra. A feszültség azonban nőni kezd, amikor a nemrégiben elbocsátott alkalmazott, Jose megjelenik két gyermekével, és követelni kezdi, hogy helyezzék vissza állását. Amikor Blanco vezetősége megtagadja, az alkalmazott egyszemélyes hadjáratba kezd, hogy lejáratja Blancót, és megakadályozza, hogy elnyerje a hőn áhított díjat.

DÉMONI FÉNY
Eredeti cím: The Devil's Light
Műfaj: 
horror, thriller
Rendező: Daniel Stamm
Szereplők: Jacqueline Byers, Ben Cross, Virginia Madsen, Nicholas Ralph
Játékidő:
Bemutató: 2022. Március 10.

Ann nővér története, egy nyughatatlan 25 éves lány, aki áhítattal hiszi, hogy az ördögűzés az ő hivatása. De ellenkezik az intézmény hagyományaival: nővérek nem végezhetnek ördögűzést, csak papok. Egy mentor, a különleges adottságát megérző professzor támogatásával megfigyelheti a tényleges edzéseket. A bizonyítási vágy személyes fordulatot vesz, amikor találkozik az iskola egyik legzavartabb betegével. Megrázó találkozásaik során Ann nővér szembekerül egy démoni erővel, amely megfertőzi az iskolát, és titokzatos szálak fűzik saját múltjához. Ekkor valósul meg teljesen a gonosz ereje és saját megdöbbentő képességei.

LITTLE NICKOLAS' TREASURE
Eredeti cím: Le Trésor du Petit Nicolas/Little Nicholas' Treasure
Műfaj: vígjáték, családi
Rendező: Julien Rappeneau
Szereplők: Ilan Debrabant, Audrey Lamy, Jean-Paul Rouve, Tom Neal
Játékidő: 103 perc
Bemutató: 2022. Március 10.

Kis Nicolas békés világában ott van apu, anyu, az iskola, de mindenekelőtt a baráti társasága. Legyőzhetetleneknek hívják őket, de mindenekelőtt elválaszthatatlanok. Legalábbis azt hiszik. Ám amikor apa előléptetést kap, és bejelenti, hogy a család Dél-Franciaországba költözik, Nicolas világa szétesik. Hogyan tudja elképzelni az életét a legjobb barátai nélkül? Alceste croissant-ja, Agnan szemüvege, Clotaire huncutsága nélkül, távol szeretett pusztaságuktól? Barátai segítségével Nicolas elindul, hogy felkutasson egy titokzatos kincset, amely lehetővé teheti számára, hogy megakadályozza ezt a szörnyű lépést.

ÚT AZ OSCARIG
Eredeti cím: Competencia Oficial/Official Competition
Műfaj: 
vígjáték, dráma
Rendező: Mariano Cohn, Gastón Duprat
Szereplők: Antonio Banderas, Penélope Cruz, Oscar Martínez, Pilar Castro
Játékidő: 114 perc
Bemutató: 2022. Március 10.

Egy 2021-es spanyol vígjáték, amelyet Gastón Duprat és Mariano Cohn rendezett, Duprat, Cohn és Andrés Duprat forgatókönyve alapján. A főszerepben Antonio Banderas , Penélope Cruz és Oscar Martínez.

Egy gazdag üzletember felbérel egy híres filmrendezőt, hogy segítsen egy nagy sikerű film elkészítésében.

PIRULA PANDA
Eredeti cím: Turning Red
Műfaj: 
animációs, kaland, vígjáték, családi, fantasy
Rendező: Domee Shi
Szereplők: Rosalie Chiang, James Hong, Sandra Oh, Sasha Roiz
Játékidő:
Bemutató: 2022. Március 10.

Egy hamarosan megjelenő amerikai számítógépes animációs, nagykorú fantasy vígjáték, amelyet a Walt Disney Pictures és a Pixar Animation Studios készített, és amelyet a Walt Disney Studios Motion Pictures forgalmaz . Azt írta és rendezte Domee Shi (az ő jellemző rendezői debütálása ) által termelt Lindsey Collins, és a főszereplő Rosalie Chiang és Sandra Oh. A Turning Red színterét a tervek szerint 2022. március 11-én adják színpadra az Egyesült Államokban.

A Disney és a Pixar filmjének főhőse az öntudatos, különc 13 éves lány.

2022. MÁRCIUS 14-20.

CYRANO
Eredeti cím: 
Cyrano
Műfaj: dráma, musical, romantikus
Rendező: Joe Wright
Szereplők: Haley Bennett, Peter Dinklage, Brian Tyree Henry, Ben Mendelsohn
Játékidő: 124 perc
Bemutató: 2022. Március 17.

2021-ben bemutatott brit-amerikai zenés romantikus-filmdráma, melynek rendezője Joe Wright, forgatókönyvírója Erica Schmidt. A film Edmond Rostand Cyrano de Bergerac című drámáján alapul. A főszerepben Peter Dinklage, Haley Bennett, Kelvin Harrison Jr., Bashir Salahuddin és Ben Mendelsohn látható.
A film világpremierje a 48. Telluride Filmfesztiválon volt 2021. szeptember 2-án, és december 17-én egy hétig futott a Los Angeles-i mozikban, majd 2022. január 28-án a United Artists Releasing fogja bemutatni korlátozott számban az Amerikai Egyesült Államokban. A filmet a 79. Golden Globe-díjra jelölték a legjobb film - musical vagy vígjáték és a legjobb filmszínész - musical vagy vígjáték (Dinklage) kategóriában.

A korát meghaladó férfi, Cyrano de Bergerac elkápráztatja a közönséget, akár kíméletlen szójátékról legyen szó verbális csatározásban, akár briliáns kardforgatásról heves párbajban. Ám mivel szent meggyőződése, hogy külső adottságai okán érdemtelen kedves barátja, a tüneményes Roxanne szerelmére, Cyrano elrejti valódi érzéseit – Roxanne pedig eközben első látásra beleszeret az ifjú Christianba.

DOWNTON ABBEY: EGY ÚJ KORSZAK
Eredeti cím: Downton Abbey: A New Era
Műfaj: dráma, romantikus
Rendező: Simon Curtis
Szereplők: Michelle Dockery, Matthew Goode, Laura Haddock, Elizabeth McGovern
Játékidő: 96 perc
Bemutató: 2022. Március 17.

Egy közelgő történelmi drámafilm, amelyet Julian Fellowes, az azonos nevű televíziós sorozat készítője és írója írt, és Simon Curtis rendezte. A 2019-es film folytatása, a tervek szerint 2021. december 22-én jelenik meg. A „Downton Abbey” című nagyjátékfilm 2019-es folytatása, amelyben a Crawley család és a Downton személyzete királyi látogatást kapott Anglia királyától és királynőjétől.

A Crawley-család visszatér a filmvászonra! Ezúttal Violet Crawley (Maggie Smith) titkára derül fény, amelynek kapcsán a família és hű személyzete Franciaországba utazik. A jól ismert kedvencek mellett felbukkannak új szereplők is, akiket olyan sztárok alakítanak, mint Dominic West, Hugh Dancy, Laura Haddock és Nathalie Baye.

GOLD
Eredeti cím: Gold
Műfaj: 
thriller
Rendező: Anthony Hayes
Szereplők: Zac Efron, Anthony Hayes, Susie Porter
Játékidő: 97 perc
Bemutató: 2022. Március 17.

Egy készülő ausztrál túlélési thriller , amelyet Anthony Hayes rendezett. A főszereplők Zac Efron , Susie Porter és Hayes.

Amikor két férfi felfedezi a valaha talált legnagyobb aranyrögöt, meg kell találni a módját annak feltárására.

INTENZÍV TALÁLKOZÁS
Eredeti cím: La fracture / The Divide
Műfaj: dráma
Rendező: Catherine Corsini
Szereplők: Marina Foïs, Pio Marmaï, Valeria Bruni Tedeschi, Jean-Louis Coullo'ch
Játékidő: 98 perc
Bemutató: 2022. Március 17.

A szakítófélben lévő párizsi nőt, Raphaëlle-t baleset éri: elesik az utcán, és eltörik a könyöke. A sürgősségi osztályon köt ki, ahol láthatóan végtelen hosszan kell várakoznia. A vidéki teherautósofőr, Yann munka közben megy el a sárgamellényesek tüntetésére, őt szilánkokkal teli lába miatt hozták be a kórházba. A nappalból éjszaka lesz, a betegek egyre türelmetlenebbek, az orvosok és nővérek túlterheltek, és odakint nem messze továbbra is óriási demonstrációk zajlanak. A tüntetők egyre durvábban csapnak össze a rendőrséggel, majd a kórházat is megrohamozzák. Raphaëlle végig önironikus humorral szemléli saját magát ebben az abszurd helyzetben. Egy idő után megérkezik a párja is. Vajon meg lehet menteni a kapcsolatukat? Visszaér-e Yann időben a munkahelyére? Vége lesz-e valaha ennek a napnak, és beforrhatnak-e a törések? A cannes-i filmfesztiválon nagy sikerrel bemutatkozó film egyszerre társadalmi dráma és elmés párbeszédekkel teli, szórakoztató vígjáték.

2022. MÁRCIUS 21-27.

AZ ELVESZETT VÁROS
Eredeti cím: The Lost City
Műfaj: akció, vígjáték, romantikus
Rendező: Adam Nee, Aaron Nee
Szereplők: Sandra Bullock, Channing Tatum, Daniel Radcliffe, Brad Pitt
Játékidő:
Bemutató: 2022. Március 24.

A briliáns de zárkózott írónő, Loretta Sage (Sandra Bullock) pályája során mindig egzotikus helyekről írt a népszerű romantikus kalandregényeiben, melyek címlapján a Dash nevű hőst megjelenítő, jóképű borítómodell, Alan (Channing Tatum) feszít, aki erre a karakterre tette fel az életét.Miközben épp új könyvét promotálja Alannel, Lorettát elrabolja egy különc milliárdos (Daniel Radcliffe), mert azt reméli, hogy az írónő elvezeti őt a legutóbbi könyvében található ősi elveszett város kincséhez. Alan bizonyítani szeretné, hogy a való életben is hős tud lenni, nem csak a könyvek lapjain, így nekivág, hogy megmentse a nőt.A nagyszabású dzsungelkalandba pottyant furcsa párnak össze kell dolgoznia, hogy túléljék az elemek és a gonosztevők csapásait, és megtalálják az ősi kincset, mielőtt örökre elveszne...

A ROSSZFIÚK
Eredeti cím: 
The Bad Guys
Műfaj: animációs, kaland, vígjáték
Rendező: Pierre Perifel
Szereplők: Sam Rockwell, Marc Maron, Craig Robinson, Anthony Ramos
Játékidő:
Bemutató: 2022. Március 31.

Egy közelgő amerikai számítógép-animációs bűnözés vígjáték által termelt DreamWorks Animation és forgalmazza a Universal Pictures . A filmet Pierre Perifel rendezi (debütáló nagyjátékfilmjében) Etan Cohen és Hilary Winstonforgatókönyvealapján, Aaron Blabey , ügyvezető producerként szolgáló,azonos című gyerekkönyv-sorozata alapján. A főszerepben Sam Rockwell, Marc Maron, Craig Robinson , Anthony Ramos , Awkwafina , Richard Ayoade ,Zazie Beetz , Lilly Singh és Alex Borstein.
A film a tervek szerint Ausztráliában 2022. március 31-én, majd az Egyesült Államokban április 22-én kerül mozikba.

Miután egy életen át legendás rablásokat hajtottak végre, öt hírhedt rosszfiú – Mr. Farkas, Mr. Kígyó, Mr. Piranha, Mr. Cápa és Ms. Tarantula – nekiveselkednek az eddigi legnehezebb kihívásnak... megpróbálnak jó útra térni. Még senki nem bukott ekkorát a megjavulással, mint a Rosszfiúk, a DreamWorks Animation új animációs filmjében.

2022. MÁRCIUS 28. - ÁPRILIS 3.

FABIAN - A VÉG KEZDETE
Eredeti cím: 
Fabian oder Der Gang vor die Hunde/Fabian: Going to the Dogs
Műfaj: dráma
Rendező: Dominik Graf
Szereplők: Saskia Rosendahl, Tom Schilling, Albrecht Schuch, Meret Becker
Játékidő: 176 perc
Bemutató: 2022. Március 31.

Az irodalomtudományok doktora, Jakob Fabian napközben reklámszövegeket ír, éjszakáit pedig kétes hírű intézményekben tölti barátja, Stephan Labude társaságában. Míg Labude egész lényével beleveti magát a szenvedélyes ideológiai viták és a testiség világába, Fabian mindvégig józan és távolságtartó marad. Egy nap megismerkedik a gyönyörű fiatal lánnyal, Corneliával, akinek a megjelenése megrengeti a férfi alapvető cinizmusát: az eddig ismeretlen érzelmek kizökkentik ironikus fatalizmusából.

Az Erich Kästner regénye nyomán keletkezett történelmi fejlődésregény a katasztrófa felé gyorsvonatként robogó weimari köztársaságban, a 1930-as évek Berlinének dekadens közegében játszódik: bordélyházakban, nagypolgári lakásokban, műtermekben, fülledt albérletekben. A filmben a Mű szerző nélkül című, nagy sikerű alkotás két sztárja, Tom Schilling és Saskia Rosendahl újra együtt szerepel.

MORBIUS
Eredeti cím: 
Morbius
Műfaj: akció, kaland, dráma, horror, sci-fi, thriller
Rendező: Daniel Espinosa
Szereplők: Jared Leto, Adria Arjona, Jared Harris, Michael Keaton
Játékidő: 108 perc
Bemutató: 2022. Március 31.

Egy készülő amerikai szuperhősfilm, amely a Marvel Comics karakterén, Morbiuson, az élő vámpíron alapul , és a Columbia Pictures a Marvel- lel együttműködve készítette. A tervek szerint a Sony Pókember-univerzumának harmadik filmjelesz, Daniel Espinosa rendezi, Matt Sazama és Burk Sharpless írja , Jared Leto szerepébenMichael Morbiusszerepében, Matt Smith , Adria Arjona , Jared Harris és Al Madrigal mellett. és Tyrese Gibson. A film a címszereplőt követi nyomon, amint vámpírrá válik, miután megpróbálja kigyógyítani magát egy ritka vérbetegségből.
Miután bejelentette a Pókember- figurák által ihletett filmek új, közös univerzumának terveit a Venom (2018) kezdettel, a Sony elkezdte a Morbiuson alapuló film fejlesztését. Sazama és Sharpless 2017 novemberére megírta a forgatókönyvet, Leto és Espinosa pedig 2018 júniusában hivatalosan is csatlakozott. A munka az év végén kezdődött, a további castingokkal, a 2019 februárjában Londonban kezdődő gyártás előtt. 2019 júniusára fejeződött be.
A Morbius a tervek szerint 2022. január 28-án jelenik meg az Egyesült Államokban, mivel a COVID-19 világjárvány miatt elhalasztották az eredeti 2020. júliusi dátumot .

Michael Morbius halálos beteg. A ritka, de végzetes kórban szenvedő tudósnak (Jared Leto) talán azelőtt jár le az ideje, hogy rátalálhatna betegsége gyógymódjára – amely nemcsak az ő, hanem sok ezer sorstársa életét menthetné meg.Ezért nem akar meghalni. De az életet sem választja: amikor egy különleges, ősi technika nyomára jut, nem hátrál meg, felkutatja, és az örök életet választja.És minden panasza elmúlik. Erős lesz, gyors, éles hallású, eszes... és vérre szomjazik.

Jövő - 2021 januárjában Leto kijelentette, hogy Morbius felbukkanhat a karakter Blade mellett egy jövőbeli projektben, Mahershala Alival a Marvel Cinematic Universe szerepében. A december 2021, megvitatása bevezetése a multiverzum a Spider-Man: Nem Way Home , Leto megállapította, hogy lehetőség van különböző „sötét” crossover; utalva a gonoszokhoz való viszonyára a jövőbeni filmekben.

SONIC, A SÜNDISZNÓ 2
Eredeti cím: 
Sonic the Hedgehog 2
Műfaj: 
animációs, akció, kaland, vígjáték, családi, fantasy, sci-fi
Rendező: Jeff Fowler
Szereplők: Jim Carrey, Idris Elba, James Marsden, Shemar Moore
Játékidő:
Bemutató: 2022. Március 30.

Egy soron következő amerikai akció- kalandvígjáték film, amely a Sega által közzétett azonos nevű videojáték-franchise- on alapul. Rendező Jeff Fowler és írta Pat Casey és Josh Miller és a folytatást Sonic the Hedgehog (2020), a csillagok Ben Schwartz élve ő szerepe, mint a hangja Sonic the Hedgehog mellett Jim Carrey , mint Dr. Robotnik , és James Marsden és Tika SumpterTom és Maddie Wachowski szerepében. Az első film eseményei után Sonic összefog Tailsszel, hogy megakadályozza Dr. Robotnikot és Knuckleset abban, hogy olyan erős smaragdot találjon, amely képes felépíteni és elpusztítani a civilizációkat.
Az első film pénzügyi sikerét és a Sonic the Hedgehog filmsorozat előzetes terveit követően a Paramount Pictures bejelentette, hogy 2020 májusában folytatás van folyamatban, Jeff Fowler rendező mellett Schwartz, Carrey, Marsden és Sumpter is visszatér. A forgatásra 2021 márciusától júniusig került sor Vancouverben és Hawaiin.
A Sonic the Hedgehog 2 megjelenését az Egyesült Államokban 2022. április 8-án tervezik kiadni a Paramount Pictures a SEGA Sammy Group társasággal közösen.

SUPERWHO?
Eredeti cím: 
Super-héros malgré lui/Superwho?
Műfaj: akció, vígjáték
Rendező: Philippe Lacheau
Szereplők: Jean-Hugues Anglade, Julien Arruti, Rayane Bensetti, Georges Corraface
Játékidő: 82 perc
Bemutató: 2022. Március 31.

egy francia film , amelynek társszerzője, producere és rendezője Philippe Lacheau , a tervek szerint 2022-ben mutatják be.

Cédric egy fiatal színész, aki küzd. De egy napon végre szerepet kap egy szuperhősfilmben, a Badmanben . Egy este súlyos közlekedési baleset áldozata lett egy autóval a filmben. Ő felébred amnézia és öltözött ő polgárőr ruha. Cédric ekkor meg van győződve arról, hogy ő egy igazi hős, és egy nagyon fontos küldetést kell végrehajtania.