Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2022. Március 3.
2022. FEBRUÁR 28. - MÁRCIUS 6.

BATMAN (The Batman) - A cselekmény ismeretlen.
FABIAN - A VÉG KEZDETE (Fabian oder Der Gang vor die Hunde/Fabian: Going to the DogsAz irodalomtudományok doktora, Jakob Fabian napközben reklámszövegeket ír, éjszakáit pedig kétes hírű intézményekben tölti barátja, Stephan Labude társaságában. Míg Labude egész lényével beleveti magát a szenvedélyes ideológiai viták és a testiség világába, Fabian mindvégig józan és távolságtartó marad. Egy nap megismerkedik a gyönyörű fiatal lánnyal, Corneliával, akinek a megjelenése megrengeti a férfi alapvető cinizmusát: az eddig ismeretlen érzelmek kizökkentik ironikus fatalizmusából.
Az Erich Kästner regénye nyomán keletkezett történelmi fejlődésregény a katasztrófa felé gyorsvonatként robogó weimari köztársaságban, a 1930-as évek Berlinének dekadens közegében játszódik: bordélyházakban, nagypolgári lakásokban, műtermekben, fülledt albérletekben. A filmben a Mű szerző nélkül című, nagy sikerű alkotás két sztárja, Tom Schilling és Saskia Rosendahl újra együtt szerepel.
MINECRAFT THE FIRST MOVIE (MinecraftEgy tinédzser lány és egy csapat kalandor felkerekedik, hogy megmentsék csodás, kockás világukat, mielőtt a gonosz Ender Dragon elpusztítana mindent.
MOONBOUND (Peterchens Mondfahrt/MoonboundAmikor Peter varázslatos útra indul, hogy megmentse kishúgát, Anne -t, titokzatos területre kell utaznia: a Holdra! Anne -t elrabolta a gonosz Holdember, amikor megpróbált segíteni Zoomzeman bogár úrnak feleségének keresésében. Fantasztikus kalandján Peter leszáll a Csillagrétre, ahol találkozik az álmos Mr. Sandmannel. Tudja, csak a Night Fairy vacsoráján a kastélyban a felhőkben megtudhatják, hol van Anne - de nincs elég hely mindenkinek. Így csatlakoznak a vadon élő fajhoz a Tejút mentén, a természet öt szelleme ellen: Storm Giant, Lightning Witch, Henry Hail, Rainy Robin és Mother Frost ...

2022. Március 10.
2022. MÁRCIUS 7-13.

OFFICIAL COMPETITION (Competencia Oficial/Official Competition) Egy gazdag üzletember felbérel egy híres filmrendezőt, hogy segítsen egy nagy sikerű film elkészítésében.
PIRULA PANDA (Turning RedEgy hamarosan megjelenő amerikai számítógépes animációs , nagykorú fantasy vígjáték, amelyet a Walt Disney Pictures és a Pixar Animation Studios készített, és amelyet a Walt Disney Studios Motion Pictures forgalmaz . Azt írta és rendezte Domee Shi (az ő jellemző rendezői debütálása ) által termelt Lindsey Collins, és a főszereplő Rosalie Chiang és Sandra Oh. A Turning Red színterét a tervek szerint 2022. március 11-én adják színpadra az Egyesült Államokban.

2022. Március
2022. MÁRCIUS

GOLD (GoldAmikor két férfi felfedezi a valaha talált legnagyobb aranyrögöt, meg kell találni a módját annak feltárására.
DOWNTON ABBEY 2 (Downtown Abbey 2) - Egy közelgő történelmi drámafilm, amelyet Julian Fellowes, az azonos nevű televíziós sorozat készítője és írója írt, és Simon Curtis rendezte. A 2019-es film folytatása, a tervek szerint 2021. december 22-én jelenik meg. A „Downton Abbey” című nagyjátékfilm 2019-es folytatása, amelyben a Crawley család és a Downton személyzete királyi látogatást kapott Anglia királyától és királynőjétől.
MARGRETE QUEEN OF THE NORTH (Margrete den første/Margrete Queen of the North) - Az év 1402. Margrete elérte azt, ami még senkinek nem sikerült. Dániát, Norvégiát és Svédországot egy békeorientált unióba tömörítette, amelyet fiatal, örökbe fogadott fia, Erik révén egyedül irányít. A szakszervezetet azonban ellenségek sújtják, ezért Margrete házasságot tervez Erik és egy angol hercegnő között. Az Angliával kötött szövetségnek biztosítania kell az unió feltörekvő európai nagyhatalom státuszát, de egy lélegzetelállító összeesküvés van folyamatban, amely elszakíthatja Margrete-et és mindazt, amiben hisz.

2022. Március 24.
2022. MÁRCIUS 21-27.

2022. Március 31.
2022. MÁRCIUS 28. - ÁPRILIS 3.

A ROSSZFIÚK (The Bad Guys) - Öt elvetemült gonosztevő – Mr Farkas, Mr Kígyó, Mr Pirája, Mr Cápa és Mr Tarantula – most életük legnagyobb rablására készülnek.