Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


GYILKOS HALLOWEEN - Halloween Kills - 2021
Műfaj horror, thriller
Rendező David Gordon Green
Szereplők Jamie Lee Curtis, Judy Greer, Dylan Arnold, Anthony Michael Hall, Kyle Richards
Játékidő 90 perc
Bemutató 2021. Október 14.

A 2018-as, a széria eredeti szereplőit felvonultató Halloween az év egyik legnagyobb horrorszenzációja volt, és világszerte több mint negyed milliárd dollárt termelt. A franchise tizenkettedik egészestés filmje, mely megalapoz az új trilógia befejező részének még több feszültséget, izgalmat és vérontást ígér, erről az előző epizódot is rendező Ezüst Medve-díjas direktor, David Gordon Green gondoskodik, míg Laurie Strode szerepében ezúttal is a széria ikonikus színésznőjét, Jamie Lee Curtist láthatjuk. A horror zsánerének legnagyobb kortárs alakja, Jason Blum és produkciós cége, a Blumhouse Production a Universal Pictures-szel karöltve hozza el a mozikba a filmtörténet egyik legrettegettebb rémalakját, aki John Carpenter 1978-as klasszikusa óta generációknak okozott álmatlan éjszakákat.

Az álarcos sorozatgyilkos, Michael Myers és Laurie Strode több évtizedes története a végéhez közeledik, de vajon elkerülhető-e a keserű vég?

THE LAST DUEL - The Last Duel - 2021
Műfaj dráma
Rendező Ridley Scott
Szereplők Ben Affleck, Jodie Comer, Matt Damon, Adam Driver
Játékidő 90 perc
Bemutató 2021. Október 14.

1386-ban Jean de Carrouges feleségét a lovag távollétében megerőszakolta az apródja Jacques Le Gris. Mivel tagadta a vádakat és tanúk sem voltak, harc általi igazságtételt választottak. Ez volt a középkor utolsó ilyen párbaja, melyet VI. Károly király kérésére még el is halasztottak, hogy az uralkodó biztos részt tudjon venni a nagy érdeklődéssel övezett eseményen.